torsdag 30 juni 2011

Nr: 311

På tal om ögonläkaren, jag var just tvungen att byta färg på inläggstexten, från grå till svart, för jag såg inte vad det stod. Bah "Har texten alltid varit så liten? Och suddig?". Gud jag blir äldre för varje sekund. Inte skoj.

Nr: 310

En jäkligt störig sak: jag har suttit hemma hela dan (om vi undantar exkursionen till Bolaget dårå) och jobbat (aha det trodde ni inte men yours truly har nån sorts forskningsass-gig) och bara längtat efter sol och vin och uteservering och nu är det mörkt och mulet och kallt och jag har huvudvärk och är morrig för att det som alltid när Musse och Mary ska göra något går om intet. Så jävla uttråkad är jag nu, har väntat på Musse i typ flera timmar känns det som. Men i alla fall, då tänkte jag att det är ju klart ett i-landsproblem att bli sur för att man sminkade sig och bytte om och drog på sig armbanden för att sen bara stanna hemma och sen tänkte jag på Popmorsa som jag läste idag där hon sa att när hon ojjar sig över att hon inte är snygg i typ bronzer så säger hennes kille "And meanwhile in Darfur" och så tänkte jag att jag känner ju klart inte honom men det låter onekligen som den typen av kille jag är, ska vi säga, mindre förtjust i, som tycker att alla tjejer är våp för att dom typ sminkar sig. Som att han aldrig stör sig på saker som är totala lyxproblem? Va? Som om. Kom igen när du bor i Darfur, Popmorsas kille, då kan du säga så. Annars, I'm thinking no.

Nr: 309

Pratade i telefon innan när jag gick på stan, bah "Jag har så ont i ryggen så jag var tvungen att röra lite på mig" - det innebar att jag tog en prom till Bolaget för att handla helgbubbel. Gud vad jag skämdes. sen är blev Systembolagsbesök motion liksom?

Ja ja jag är tillbaka i alla fall var tanken. Det som stoppade mig senast var när jag satt och skrev ett inlägg om mitt ögonläkarbesök, jag kände att där drar vi väl ändå gränsen. Lite får man väl hålla på värdigheten fast man är världens tråkigaste. Att det här inlägget får godkänt kan man ju givetvis ifrågasätta, men, men, man kan inte få allt här i världen tror jag bestämt.