tisdag 31 januari 2012

Nr: 426

Musse är i Hamburg på jobbresa så syrran förbarmade sig över mig igår och bjöd hem på käk och te och samkväm. Efter maten kollade vi på 50/50 med Joseph Gordon Levitt och jag mejlade Musse bah "Vi kollade på film med din kille fniss fniss". Han är (inte så hemligt) förälskad i JGL, jag vet ju det. Och han är jättebra och dösnygg så jag förstår honom, verkligen. Jag är också förtjust. Han har bra smak i karlar, min karl.

3 kommentarer:

B sa...

Kollade på den i lördags med min bästis. Den var ju ganska kass, så vi var tvungna att prata ganska mycket samtidigt samt pausa och kolla på roliga kattfilmer ibland. Bästa slutsatsen vi fattade var: När jag får cancer skall hon hälsa på mig varje dag och ge mig nya roliga kattfilmer.

B sa...

Jag är kär i han den andre, Seth, för han ser lite ut som min första stora kärlek (som jag fortfarande skulle gifta mig med IDAG om han frågade). Fast R är såklart snyggare. Men har också krulligt hår!

Mary sa...

Gulliga kattfilmer ftw! Ja den var ju onekligen en bagatell, men lite rar.

Nollor och nördar har ju förstört Seth Rogen för mig, jag kan inte se honom utan att se hans karaktär därifrån, en riktig loser. Geht nicht.

Vill också ha någon som kommer med kattfilmer när jag är cancersjuk.